Hogyan alkoss vegán főfogásokat?

A különféle platformokon gyakran kérdezitek tőlem, hogyan kreálhatnátok magatoktól vegán főfogásokat. Erre általában olyasmit szoktam válaszolni, hogy „idővel ráéreztek” és „pár hónapon belül ez lesz a természetes”, mert tényleg így van.

Akik komolyabban érdeklődnek, azoknak mindig javaslom a könyvemet, és nem azért, mert mindenáron el akarom adni őket. Hiszem, hogy akikre kell, azokra rátalálnak 🙂 Azonban még a kétszemélyes konzultációk során sincs annyi időnk, hogy azt a tudást átadjam, amit ott leírtam 200 oldalon keresztül. Ha pedig mégis nekilátok, a kezdő növényi étrendre váltóknak szinte minden új információ, képtelenség ennyit megjegyezni egyszerre.

Persze jó néhány praktika is van a tarsolyomban, ami segíthet számotokra saját menüt összeállítani, illetve inspirálódni 🙂 Ezek közül az egyik ez a végtelenül egyszerű módszer:

Néhány ötlet a menütervező alapján:

  • Paradicsomos-fokhagymás penne (lehet hüvelyes alapú lisztből)
  • Káposztás-babos vegán sólet
  • Gombás rizottó és szójaszószban pirított tempeh
  • Zöldséges burrito humusszal és avokádókrémmel
  • Karfiol pakora basmati rizzsel és vegán majonézzel
  • Hajdinás zöldségraguval töltött padlizsán, vegán sajtkrémmel

 

Próbáld ki te is, meglátod, milyen könnyen, gyorsan és egyszerűen tudsz magadnak teljes értékű fogásokat kreálni. Ha még az arányokra is odafigyelsz, akkor pedig villámgyorsan elérheted a céljaidat, legyen szó fogyásról, súlytartásról, vagy éppen hízásról.

Segítségre, támogatásra van szükséged az induláshoz, vagy valami nem világos? Írj nekem az info@novenyietrend.hu címre 🙂