Rövidesen érkezik az új, ingyenes E-bookom

Ismét készültem számotokra egy ingyenes anyaggal, egy letölthető E-bookkal 🙂  Ez a könyv középpontba helyezi az egészséget: segítségével jóval könnyebben eldöntheted majd, hogy egy adott termék, alapanyag mennyire fér bele a teljes értékű növényi étrendbe. (tovább…)

Együttműködés a MAVEG-gel

Nagy boldogság számomra és rendkívül jó érzés, hogy lehetőségem van egy olyan magyar szervezettel együttműködni, mint a MAVEG, avagy a Magyar Vegán Egyesület. Minden visszajelzés jól esik, köszönöm nektek! De amikor egy ilyen lényeges szervezetnél is hasznosnak tartják a könyvemet, az egyenesen felemelő 🙂 (tovább…)

Testépítő vagy? Akkor miért eszel úgy?

Manapság kétségtelen, hogy népszerű a formás, feszes és tónusos test, és ez az ideál óhatatlanul hat mindannyiunkra. Szerintem ez nem feltétlenül rossz irány, egészen addig, amíg tartani tudjuk az arany középutat, és nem az határoz meg bennünket, hányszor tudunk edzeni és mennyire bírjuk szénhidrát nélkül, állati fehérjében dúskálva kihúzni a napjainkat. (tovább…)

Nehézfémszennyezés a levesekben

Az autoimmun protokoll egyik alapját, a csontlevest vizsgálták egy tanulmányban. Az eredmény az volt, hogy az organikus eredetű csirkékből készült csontlevesben sokkal magasabb volt az ólomtartalom, mint a hagyományos húslevesekben. Növényi étrenden természetesen nem eszünk ilyen ételeket, de miket kell még mellőznöd? (tovább…)

Készen állsz, hogy növényi étrendre válts?

Nagyon sokszor előfordult már, hogy valaki tanácsot kért tőlem, aztán végül minden maradt a régiben. „Szinte minden nap kicsinálja valami a pocakomat”, „Állandóan puffadok”, „Szeretnék fogyni, de imádok enni”, „Sajnálom az állatokat, de annyira szeretem a hús ízét…” (tovább…)

Zabkása, vagy zabkeksz? Mit válassz?

Vajon mitől függ, hogy egy alapanyag, egy hozzávaló teljes értékű, vagy sem? Mire kell koncentrálnod, ha szeretnéd észrevenni a különbségeket? Egy jól átlátható példát keresztül szeretném megmutatni neked! (tovább…)

Miért nem fogyok növényi étrendet követve?

Amennyire én tapasztalom, növényi étrenden sokkal inkább az szokott problémát okozni, hogy valaki túl gyorsan fogy, semmint túl lassan. Ennek ellenére előfordulhat, hogy nem igazán tudsz búcsút mondani a kilóknak, vagy éppen az ellenkezője történik: hízni kezdesz. (tovább…)

Szénsavas, probiotikus üdítők házilag

A könyvemben egy teljes alfejezetet szántam a fermentálásra, ami ugyan a témát tekintve nagyon kevés, arra bőven elég, hogy az alapismereteitek meglegyenek és kedvetek nyíljon erre a csodálatos konyhai rutinra – ami szerencsére tökéletesen passzol a növényi étrendhez. (tovább…)

Loading...