Vegán vásárlási rutinok

A könyvemből megtanulhatod, hogyan főzünk a növényi étrendnek megfelelően, és természetesen részletesen bemutatom azt is, milyen rutinok segítenek téged a mindennapok során. Arra gondoltam, utóbbiba is engedek egy kis betekintést, és megmutatom, milyen egyszerű a vegán étrend alapjai szerint vásárolni. (tovább…)

Miért félünk a kalóriáktól?

A kalóriákkal sokan sokféleképpen foglalkoztak már, és ez fontos területe a táplálkozástudománynak. Azonban a számolgatás nem kell, hogy a részét képezze a mindennapjainknak. (tovább…)

A vegán életmód is megbetegíthet

Nem, szó sincsen fehérjehiányról, vagy valami hasonlóról, amivel riogatnak. Azonban az egyoldalú táplálkozás már komoly veszélyeket rejt magában, hasonlóan a helytelen étrend. De mit is jelent ez? (tovább…)

Mit tegyek, ha válogatós vagyok?

Amikor valaki megtudja rólam, hogy „csak” növényeket fogyasztok, akkor általában jönni szokott a kérdés: „de akkor mit eszel?” Mikor elmondom, hogy gyakorlatilag mindent, csak másként elkészítve, akkor szoktam megkapni: „Hát neked könnyű, mert te szereted a zöldségeket és a gyümölcsöket”. (tovább…)

Így erősítsd az immunrendszeredet a természet segítségével

Az én szememben minden növény teljes és gyógyító a maga nemében, és egész biztos, hogy mindenki talál olyat, ami számára nagy segítséget jelent. De elárulom, nálam mi a biztos immuntunning, ami kivétel nélkül, mindig segített. (tovább…)

Immunerősítés szivárványétrenddel

Hívogatóak a csodaszép árnyalatok a tányérunkon, de sokan mégsem fektetnek elegendő hangsúlyt arra, hogy színesen étkezzenek. Pedig ez nagyon fontos feladatunk lenne különösen akkor, ha az immunerősítés a cél. (tovább…)

Az immunrendszer és a növényi étkezés kapcsolata

Nagyon fontos dologról szeretnék ma írni nektek: az immunrendszerünk és a növényi étrend kapcsolatáról. (tovább…)

Loading...