Vegán ételek az egész családnak

Ha egyelőre csak te követsz növényi étrendet a családban, akkor biztos sokszor felmerül problémaként, hogy többfelé kell főznöd. Szerencsére vannak olyan ételek, amelyek megfelelnek a család minden tagjának, és a te dolgodat is nagyban megkönnyítik.

Mit készíts tofuból?

Örülök, hogy sokan nyitottak vagytok a tofura, illetve arra, hogyan is használjuk a vegán konyhában 🙂 Be kell vallanom, régen nagyon utáltam a tofut, vagyis akkor, amikor még fogalmam sem volt, hogyan kell elkészíteni és melyiket érdemes megvenni belőle.

Hogyan lehet egészségesebb a vegán gyorsétel?

Nem eszem túl gyakran vegán gyorskajákat, de sosem titkoltam, hogy néha szoktam én is hódolni ezeknek az ételeknek. Azonban amikor van rá módom, akkor magam készítem legalább a nagy részét az adott fogásnak, mert így oda tudok figyelni néhány szempontra, amivel egészségesebbé tehetőek ezek az ételek is.

A vegán életmód is megbetegíthet

Nem, szó sincsen fehérjehiányról, vagy valami hasonlóról, amivel riogatnak. Azonban az egyoldalú táplálkozás már komoly veszélyeket rejt magában, hasonlóan a helytelen étrend. De mit is jelent ez?