Ismerd meg a növényi étrendet 6 lépésben!

A növényi étrend természetéből adódóan nagyon régi múltra tekint vissza, de a modern társadalmunkban csak az 1900-as évek elején, közepén kezdtek kirajzolódni a körvonalai. Számos országban nem csak elfogadott, kifejezetten ajánlott is ez az étkezési forma, főleg gyógyulni vágyóknak, diétázóknak. Bár a növényi étrend távolról sem egy diéta, most azok között lehetsz, akik közelebbről is megismerkednek az alapjaival!

TUDNIVALÓK: Ebben a hírlevél sorozatban részletesen bemutatom neked a legfőbb tudnivalókat a növényi étrendről. Utánajárunk, honnan jutunk fehérjéhez, milyenek a külföldi ajánlások, miért és hogyan lehet fogyni, izomtömeget növelni, gyógyulni a segítségével.

TAPASZTALATOK: Elárulom azt is, milyen tévhitek övezik a növényi étrendet és persze a cáfolatok sem maradnak el. Továbbá bemutatom neked, mit várhatsz a növényi étrendtől. Mivel én is évek óta így táplálkozom, sok-sok személyes tapasztalatot megosztok veled.

MINTAÉTRENDEK: A növényi étrend bámulatosan rugalmas és sokoldalú. Ha ezt az utat választod, nem kell követhetetlen iránymutatókhoz alkalmazkodnod. Ennek ellenére ötféle mintaétrenddel is segíteni fogok neked.

Fontos, hogy tudd, valóban tartalmas cikkekkel készültem számodra, amiknek átfutása nem két perc. Minden egyes levélhez külön kiegészítő tartalmat is küldök, természetesen olyat, ami kapcsolódik az adott témához. Csak akkor nyisd meg az üzeneteket, ha van időd elolvasni őket! Ez azért lényeges, mert a levelek egymásra épülnek, ennek köszönhetően mire végére érünk a gyorstalpalónak, komplex képet kapsz majd a témáról.

Figyelj! Azonnal kapni fogsz egy visszaigazoló, induló e-mailt. Amennyiben ez nem történik meg, kérlek ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címedet. Ha rendben van, nézd meg a spam mappát, lehet
ott fogod megtalálni.