Először is tudnod kell, nem élek előítéletekkel a mostani és a jövőbeli étrended miatt sem. Nem az a célom, hogy elvegyem a kedvedet a változtatástól, hanem az, hogy meghozzam. Nem gondolom azt sem, hogy csak a végletek léteznek, vagy kevésbé értékes lenne az, aki csak próbálkozik, érdeklődik, mint az, aki már évek óta szigorúan vegán.

Bár sokan azt gondolják, hogy a növényi étrend unalmas, sablonos és szűk lehetőségeket kínál, valójában minden más étrendnél színesebb. Ha még csak most ismerkedsz ezzel a témával, akkor talán meglep, de a növényi étrendnek is számos típusa létezik és bizony nem mindegy, melyik mellett teszed le a voksodat.

Bárki lehet vegán vagy követhet növényi étrendet, ez a mai termékkínálat, zöldség- és gyümölcsfelhozatal mellett egyre könnyebben kivitelezhető. Azonban az egészségünk javulását vagy a céljaink elérését csak akkor várhatjuk ettől az életmódtól, ha megértjük, hogy mitől is működik a növényi étrend olyan hatékonyan. Ha biztos alapokra építjük fel az étkezéseinket, akkor az nem csak a táplálkozás, hanem testi-lelki egészségünk szintjén is kifizetődik majd.

Mióta növényi étrendre váltottam, rengeteget tanultam és tapasztaltam az elmúlt években a napi rutinok kialakításáról, a hízás-fogyás mechanikájáról, hogy mire van szükségünk a kőkemény edzésekhez és az izmaink fejlődéséhez vagy egy kiegyensúlyozott, valóban egészséges életmódhoz. Ezt a tudást adom át a konzultációk során a hozzám fordulóknak.

Miben tudok segíteni?

  • Nem csupán abban, hogy növényi étrendre térj, akár részben, akár egészben vegán életmódra válts, azt is meg tudom mutatni, hogyan csináld ezt igazán jól.
  • Olyan életmódbeli változást, konyhai rutint ismertetek meg veled, amivel egyszerűvé válnak a mindennapjaid.
  • A növényi étrendre építő konyha gyors, praktikus és egyszerű, játszi könnyedséggel formálhatod vele az alakodat – megmutatom, hogyan csináld!
  • A növényi étrend természetéből adódóan tej- és tojásmentes, így intolerancia esetén is egyeztethetünk. Gluténérzékenység sem jelenthet akadályt!
  • Még, ha egyelőre nem is tudod elképzelni, hogyan élhet valaki pusztán növényeken, akkor is javíthatunk az állapotodon, életmódodon.  Tudok neked olyan módszereket mutatni, amik garantáltan meghozzák a kedvedet a folytatáshoz!ű

További kérdésed van?