Szénsavas, probiotikus üdítők házilag

A könyvemben egy teljes alfejezetet szántam a fermentálásra, ami ugyan a témát tekintve nagyon kevés, arra bőven elég, hogy az alapismereteitek meglegyenek és kedvetek nyíljon erre a csodálatos konyhai rutinra – ami szerencsére tökéletesen passzol a növényi étrendhez.

A hosszú élet titka: sok rost és fermentálás

A tudomány most kezdi újra felfedezni a fermentálás jótékony hatásait, és úgy tűnik, a fermentált élelmiszerek egészségügyi hatásai pótolhatatlanok. Már számos tanulmányt publikáltak, amikben ezek az ételek pozitív hatást gyakoroltak olyan betegségekre, mint a kettes típusú cukorbetegség, vagy éppen az ízületi gyulladások.

Szabó Erzsébet - Vegán Életmód Tanácsadás
Adatvédelmi áttekintés

Ahogy a legtöbb weboldal, a miénk is sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. A sütik a böngésződben tárolódnak, és ezek által ismer fel a weboldal, ha később újra idelátogatsz, valamint pontosabb információkat kapunk arról, hogy a weboldalunk mely része érdekel leginkább.

Az sütikkel kapcsolatos beállítások a baloldali lapfüleken találhatók!