Miért jó választás a növényi étrend a válságban?

Azt tapasztalom, hogy a növényi étrend az egyik legjobb döntés, amit a saját érdekünkben meghozhatunk. Most viszont azt is szeretném megmutatni, hogy ebben a válságokkal teli időszakban miért jelent olyan sokat, ha mellette döntesz.

Kalciumpótlás növényi étrenden

A múlt héten írtam nektek véleményt egy cikkről, ami a szakmaiságot mellőzve, károsnak és hiányosnak állította be a növényi étrendet – szeretném még jobban eloszlatni a tévhiteket.

Így ellenőrizd, helyesen étkezel-e

Vegán életmód tanácsadóként azt hiszem egyértelmű, melyik étrendet preferálom. Ugyanakkor pontosan tudom, hogy a teljes értékű növényi étrendre nem egyszerű egyik napról a másik ráállni.

Így erősítsd az immunrendszeredet a természet segítségével

Az én szememben minden növény teljes és gyógyító a maga nemében, és egész biztos, hogy mindenki talál olyat, ami számára nagy segítséget jelent. De elárulom, nálam mi a biztos immuntunning, ami kivétel nélkül, mindig segített.

Immunerősítés szivárványétrenddel

Hívogatóak a csodaszép árnyalatok a tányérunkon, de sokan mégsem fektetnek elegendő hangsúlyt arra, hogy színesen étkezzenek. Pedig ez nagyon fontos feladatunk lenne különösen akkor, ha az immunerősítés a cél.